Noortelaagrid ja sündmused koolivaheajaks leiab noorte suvekalendrist

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.tallinn.ee

Tallinna spordi- ja noorsooamet andis välja noorte suvekalendri, mis koondab kokku üle 300 noortelaagi ja suvise sündmuse.

Suvekalender on mahukas suvevaheaja tegevusi koondav teatmik, kust leiab kasulikku teavet nii noor kui lapsevanem, kes soovib suvevaheaega täita meeleoluka, vaheldusrikka ja aktiivset puhkust võimaldavate laagritegevustega või suviste kultuurisündmustega Tallinnas ja mujalgi, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Suvine koolivaheaeg pakub lastele ja noortele ka linnas lõbusaid tegevusi. Kogu suvi on täis põnevaid sündmusi, teatrietendusi, töötubasid, filmiõhtuid, spordiüritusi, noortelaagreid. Osa saab võtta terve suve kestvatest tasuta pop-up-välitreeningutest üle linna, tasuta tennisekursustest, lõbusatest pereüritustest ja paljust muust.

Suvekalender koosneb kolmest osast: suvistest linnalaagritest, noortelaagritest üle Eesti ning kultuuri- ja spordisündmustest.  

Teatmik on elektroonsel kujul leitav spordi- ja noorsooameti kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles