«Supilinna salaselts» ja Tanel Padar & The Sun toetavad teenistuses kannatada saanud kaitseväelaste lapsi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Supilinna salaselts».
«Supilinna salaselts». Foto: Repro

Täna algusega kell 17.00 toimub Tallinna Solarise kinos heategevuslik õhtu, kus Tanel Padar & The Sun juhatab minikontserdiga sisse värske lastefilmi «Supilinna salaselts» – seanssi piletitulu annetatakse teenistuses kannatada saanud Eesti Kaitseväelaste lastele.

Apollo turundusjuhi Liisi Paasi sõnul on heategevuslik minikonsert ja kinoseansi külastus Carolin Illenzeeri Fondi lastele tasuta ning ülejäänud kinosaali piletitulu annetab Apollo fondile, kes saab täiendavalt lapsi aidata.

«Soovime, et lapsed, kelle vanemad on riiki teenides saanud raskelt vigastada või ilmast lahkunud, saaksid sellel õhtul koju kaasa võtta mängulisi ja positiivseid emotsioone,» selgitas Paas, kuid möönis, et see on vaid väike osa toetusest, mida lapsed vajavad.

Carolin Illenzeeri Fondi eesmärgiks on toetada teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti Kaitseväelaste lapsi.

Tänaõhtune kinokülastus koos menuka rokkbändi kontserdiga on fondi lastele tasuta.

Piletid hinnaga 8 eurot on heategevuslikule kinoseansile ja kontserdile on müügil Solarise kinos.

Heategevuslik õhtu toimub Carolin Illenzeeri fondi, Apollo Kino, Supilinna Salaseltsi ning ansambel Tanel Padar & The Sun’i koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles