Tallinnas sai tulekahjus neli inimest kannatada

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kotka tänaval puhkes täna varahommikul ühiselamu esimese korruse korteris põleng, kiirabi toimetas haiglasse neli kannatanut.

Häirekeskus sai kell 5.01 väljakutse Kristiine linnaosas asuvale Kotka tänavale, kus põles viiekorruselise ühiselamu esimese korruse korter. Helistaja sõnul oli maja sissekäik suitsune ja kuulda oli naise karjumist.

Päästjate saabudes põles viiekorruselise hoone esimesel korrusel kogu korter lahtise leegiga. Kuna korteriuks oli lahti, põles ka esimese korruse trepikoda lahtise leegiga. Maja trepikoja ülejäänud korrused olid täitunud suitsuga.

Päästjad alustasid koheselt kustutustöödega ja kannatanute otsimisega. Päästjad kontrollisid üle kõik põlengu ümbruses asuvad korterid. Kokku vajasid arstiabi neli inimest, kelle seas ka üks põlenud korteris viibinud mees.

Sündmuspaigal käinud menetleja sõnul viitavad tulekahju tekkepõhjused hooletule suitsetamisele. Korteris puudus ka suitsuandur, mis oleks saanud anda tulekahjust varakult märku.

Päästjad said tulekahju saadi kontrolli alla 5.25 ja päästetööd lõpetati kell 7.32. Tulekahju olid kustutamas päästjad Kesklinna ja Lilleküla päästekomandodest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles