Weizenbergi tänava liiklust esmaspäeval ei suleta

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trammitee Weizenbergi tänaval Kadriorus.
Trammitee Weizenbergi tänaval Kadriorus. Foto: Peeter Langovits

Weizenbergi tänava remont lükkub edasi vähemalt juuli keskpaigani - seega seal esmaspäeval, 25. mail liiklust ei suleta.

Narva maanteel alustatakse emaspäeval kaevetöödega. Seoses Eleringi kõrgepingekaabli paigaldustöödega suletakse alates esmaspäevast, 25. maist kuni 31. augustini  liiklus Narva maanteel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Maa-aluse kõrgepingekaabli paigaldustööde esimeses etapis, 25. maist kuni 1. juunini suletakse Narva maanteel linnast väljuval suunal liiklus Laikmaa tänavast kuni Pronksi tänavani. Laikmaa tänavalt suletakse parempööre Narva maanteele. Alates 1. juunist pikeneb Narva mnt suletav lõik kuni Petrooleumi tänava ristmikuni. See tähendab, et alates 1. juunist kuni 31. augustini võimaldatakse Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vahelisel Narva  maantee lõigul mõlemasuunaline läbipääs vaid ühistranspordile.

Ümbersõit linna siseneval suunal on võimalik Tuukri tänava ja Ahtri tänava kaudu või Laagna tee ja Gonsiori kaudu. kaudu või Peterburi tee ja Tartu mnt kaudu. Linnast väljuval suunal saab lisaks eelnimetatud marsruutidele sõita ka Raua ja Vilmsi tänavate kaudu. Ajutised eelsuunaviidad on paigaldatud linna suubuvatele tänavatele.

Narva maanteega ristuvatel suundadel jäävad ristmikud liiklusele avatuks. Samuti tagatakse sulgemispiirkonnas kohalikud ligipääsud. Ühistranspordi peatused ja marsruudid ei muutu.

Kuna tööde tehnoloogia on keeruline, võib ette tulla liikluskorralduse muudatusi, millest teatatakse täiendavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles