Fotod: Sõle spordihoone projekt

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linn plaanib Sõle tänavale ehitada suursuguse spordihoone, mille arhitektuurilise lahenduse on teostanud Kadarik Tüür Arhitektid

Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja asetäitja Ain Kivi sõnul sel aastal veel spordihoone ehitamisega ei alustata, kuid kindlasti taotletakse rahasid järgmiseks aastaks. Projekt on valmis ja ehitustegevus ootab lihtsalt rahastust.

Spordihalli eskiis
Spordihalli eskiis Foto: Kadarik Tüür Arhitektid

Tänavu on linna poolt eraldatud raha spordihalli kõrval asuva kunstmuruga jalgpallistaadioni ehituseks. Jalgpalliväljakule saab talveks peale monteerida kerghalli.

«Paraku on hetkel väiksed probleemid ja väljaku valmimine venib. Sel aastal peaks saama kütte- ja elektri trassid loodud. Järgmisel aastal valmib jalgpalliväljak ja kindlasti taotleme vahendeid ka spordihoone ehituseks,» ütles Kivi.

Spordihoonesse on planeeritud kaheksa rajaga 25-meetrine ujula koos lastebasseiniga, 3 väljakuga pallimängusaal, vehklemissaal, spordisaal ja väiksemad treeningsaalid.

Spordihoone projekti on koostanud Kadarik Tüür Arhitektid Aleksei Petrov ja Tanel Trepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles