Tallinnas on oodata suuremahulisi soojusvarustuse katkestusi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator
Radiaator Foto: Andres Teiss

Tallinna Küte alustas mais soojusvõrgu peamagistraali plaaniliste ehitus- ja rekonstrueerimistöödega, millega seoses on Lasnamäe piirkonnas kavandatud kaks ning Kesklinna piirkonnas üks suuremamahuline soojusvarustuse katkestus.

Alates 20. maist kuni 22. mai hommikul kella 08-ni katkeb kütte ja sooja tarbevee varustus  Lasnamäel Härma, Kalevipoja tänaval, Kalevipoja põigus ning Peterburi tee, Pinna, Plasti, Punase ja Vikerlase tänaval kokku 61 hoones, mille hulgas on korruselamud, büroohooned, kauplused ning koolimaja ja lasteaed.

Ajavahemikul 20. mai hommikul kuni 21. mai kella 9-ni on soojusvarustus häiritud Kalamajas Jahu, Kalju ja Niine tänavas, Põhja pst-l ning Soo, Suur-Patarei, Väike-Patarei, Vana-Kalamaja ja Võrgu tänaval kokku 39 hoones, mille hulgas on peamiselt korruselamud.

Neljapäevast, 21. maist kella 18-st kuni esmaspäeva, 25. maini kella 9-ni on soojusvarustuse katkestus Pae, Paekaare, Paepargi ja Punase tänava 60 majas. Sellesse piirkonda paigaldatakse konteinerkatlamaja, mis katab hoonete sooja tarbevee vajaduse, kuna soojuskatkestusega hoonete hulgas on 47 korruselamut, kaks koolimaja, kolm lasteaeda ning mõned kauplused ja büroohooned.

Plaanilisest katkestusest on teavitatud kuu aega enne katkestust kui ka üks päev enne katkestust nii korteriühistuid kui ka hoonete haldajaid e-kirja ja SMS-i teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles