Vaata turvakaamera videot Tallinna kesklinna suuravariist

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaata turvakaamera videosalvestust laupäeval Tallinna kesklinnas Tartu maantee ja Fr. R. Kreutzwaldi tänava ristmikul  juhtunud raskest liiklusõnnetusest, milles sai vigastada 14 inimest.

Laupäeva hommikul põrkas mööda Tartu maanteed linnast väljuval suunal liikunud 22-aastase Gregori juhitud sõiduauto BMW kokku Lastekodu tänava poolt Fr. R. Kreutzwaldi tänavalt vasakpööret Tartu maanteele teinud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Eve.

BMWs oli lisaks juhile kolm inimest, Mercedeses oli kokku viis inimest. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks autodest otsa ohutussaarel seisnud viiele jalakäijale: 64-aastasele Olegile, 37-aastasele Helenile, 57-aastasele Galinale, nelja-aastasele poisile ja üheksa-aastasele tüdrukule. 

Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse punase tulega ristmikule välja sõitnud BMW juht, kellel tuvastati ka alkoholijoove. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 422 alusel, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete rikkumist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud raske tervisekahjustus. Juhti võidakse karistada kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles