Tallinlaste tasuta sõiduõigus rongides tõenäoliselt jätkub

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron
Elron Foto: Elmo Riig / Sakala

Elroni ja Tallinna linnavalitsuse sõnul saavad tallinlased linna piires rongiga tasuta sõita ilmselt ka pärast mai lõppu; praegu kehtiv leping sõlmiti aprillis ja see võimaldab linlastele tasuta sõitu kuni mai lõpuni.

«Enamasti oleme linnalt vastuse saanud kuu viimasel päeval, aga vaadates kliente puudutavat, siis neil ilmselt pole põhjust muretseda ja nende tasuta sõiduõigus rongides üsna suure tõenäosusega pikeneb,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik BNSile.

«Sellest, kas see juhtub pikemaks või lühemaks ajaks, anname kohe teada, kui targemad oleme,» lisas ta.

Hetkel infot Tallinna ja Elroni vahelise lepingu kohta pole, ütles Toomas Pirn linnavalitsuse pressiteenistusest. «Loodan, et nädala pärast oleme targemad. Eks meie seisukoht on sama, et tasuta rongisõit jätkub,» märkis ta ja lisas, et linn loodab nüüd ajutise lepingu pikendamise asemel jõuda pikaajalisema lepinguni.

Tallinna linnavalitsus ja Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron allkirjastasid 30. aprillil kokkuleppe, mille kohaselt pikendati Tallinna elanikele linna piires tasuta rongisõitu võimaldavat lepingut kuni mai lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles