Galerii: Audentese erakool tähistas juubelit

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audentes tähistas nädalavahetusel oma 20. tegutsemisaastat. Juubelipäeva puhul toimus Audentese spordihallis kontsertetendus.

Audentese juhatuse esimehe Ahto Orava sõnul on Audentes kahe kümnendi jooksul leidnud oma kindla positsiooni hariduses ja spordis: «Audentes on loonud kvaliteetsed ja mitmekülgsed arenguvõimalused eri vanuses inimestele. Me oleme uhked selle üle, et peale hea koolihariduse suudame pakkuda parimaid tingimusi enesetäiendamiseks huvikeskuses ja spordikeskuses.»

Sünnipäeva puhul on mai lõpuni nii suures kui ka väikeses koolimajas vaatamiseks väljas põnevad ja värviküllased näitused. Huvikeskuse kunsti- ja käsitööringi ning tehnika- ja puutööringi õpilased valmistasid sünnipäevaks installatsiooni, mis pakub huvilistele katsetamisrõõmu ning valgusemängu. Lastekooli 265 last kinkisid aga koolile tähtpäevaks nende endi kaunistatud kardinad.

Audentes tegutseb 1995. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles