Nõmmel peetakse nädalavahetusel kevadpäevi

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kevad
Nõmme Kevad Foto: Aila Vaher

Eeloleval nädalavahetusel toimuva Nõmme Kevade ajal leiab linnaosa erinevais paigus üritusi igale eale ja maitsele: alates näitustest ja töötubadest ning lõpetades spordivõistluste ja kontsertidega.

Nõmme keskust täidab terve laupäeva mitmekesine kultuuriprogramm – parkides, jaama varikatuse all, turul ja kultuurikeskuse terrassil esinevad kultuurikeskuse kollektiivid ning päeva lõpetab tantsuõhtu ansambliga Kukerpillid.

Pääsküla noortekeskuse ees ja sees leiab aset aga traditsiooniline noortepäev, kus sel aastal on peaesinejaks ansambel Kruuv. Samuti avavad Nõmme Kevade ajal Nõmme kunstnikud oma ateljeed, kus huvilised saavad ise kätt proovida või niisama toredalt aega veeta

Pühapäeval, 24. mail tasub kõigil seada aga sammud Piiri tänava piirkonda, kus ühenduse Loov Nõmme eestvedamisel peetakse tänavalaata «Roheliste väravate tänav» - terve päeva erinevaid tegevusi pakkuvat üritust, mis paneb Nõmme Kevadele võimsa punkti.

Kõik Nõmme Kevad 2015 kontserdid on tasuta! Täielik programm kodulehel www.tallinn.ee/nommekevad2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles