Tallinna kesklinna suuravariis vigastatutest on kuus veel haiglaravil

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. mail 2015 sai Tallinna kesklinnas Tartu maanteel raskes avariis viga 13 inimest, neist neli raskelt.
16. mail 2015 sai Tallinna kesklinnas Tartu maanteel raskes avariis viga 13 inimest, neist neli raskelt. Foto: Eva Kübar

Laupäeva hommikul Tallinna kesklinnas Tartu maantee ja Kreutzwaldi tänava ristmikul juhtunud avariis viga saanud 14 inimesest vajavad veel kuus haiglaravi, teised on koju paranema lubatud.

Kõige raskemini kannatada saanud on praegu Põhja-Eesti regionaalhaiglas. «Laupäeval toodi regionaalhaiglasse 9 patsienti. Üks oli laps, kes viidi üle lastehaiglasse. Kaks patsienti suunati peale põhjalikke uuringuid ja analüüse ambulatoorsele ravile,» lausus kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Luik.

«Haiglaravile jäi kuus patsienti, kellest kolm vajasid esialgu intensiivravi. Eile viidi kaks patsienti intensiivravist üle tavaosakonda,» lisas ta. Millised on patsientide vigastused, ta ei täpsustanud, sest tegu on delikaatsete terviseandmetega.

Tallinna lastehaigla kommunikatsioonijuht ütles Postimehele, et nende andmetel on kõik laupäeval liiklusõnnetuses viga saanud lapsed koju saanud.

Lääne-Tallinna keskhaigla erakorralise meditsiini osakonda viidi laupäeval üks inimene, kellele anti esmaabi ja ta lubati samal päeval koju, teatas haigla kommunikatsioonispetsialist Liisa Suba.

Ida-Tallinna keskhaiglas pole samuti liiklusõnnetuses vigastanuid enam ravil. «ITK erakorralise meditsiini osakonda toodi üks patsient laupäeval kiirabiga ja teine pöördus hiljem ise kontrolli. Mõlemale patsiendile anti vajalikku abi ning saadeti nad seejärel ambulatoorsele ravile,» ütles haigla kommunikatsioonispetsialist Kadri Penjam. 

Laupäeva hommikul põrkas esialgsetel andmetel mööda Tartu maanteed linnast väljuval suunal liikunud 22-aastase Gregori juhitud sõiduauto BMW kokku Lastekodu tänava poolt Fr. R. Kreutzwaldi tänavalt vasakpööret Tartu maanteele teinud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Eve.

BMWs oli lisaks juhile kolm inimest, Mercedeses oli kokku viis inimest. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks autodest otsa ohutussaarel seisnud viiele jalakäijale: 64-aastasele Olegile, 37-aastasele Helenile, 57-aastasele Galinale, nelja-aastasele poisile ja üheksa-aastasele tüdrukule. 

Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee. Eriti oluline on politseile informatsioon sellest, millised tuled fooris õnnetuse hetkel põlesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles