Postimees avaldas Meelis Kaldalu suhtes valeväiteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kaldalu
Meelis Kaldalu Foto: TV3

Postimees avaldas 09.aprillil 2015 ilmunud artiklis «Fotod ja video: kanepisõprade miiting» Meelis Kaldalu kohta väiteid, mis ei vastanud osaliselt tegelikkusele.

Postimees kinnitab, et Meelis Kaldalu ei ole Riigikogust arvutit varastanud, vaid selle osas esitati kahtlustus ning uurimise käigus ilmnes vajadus määrata kahtlustatavale kohtupsühhiaatriline ekspertiis ja kuna ekspertiisi käigus tuvastati menetlust välistav asjaolu, lõpetas politsei 01.09.2013 prokuratuuri loal kriminaalmenetluse.

Kaldalu osales presidendi vastuvõtul kutsutud külalise kaaslasena, ent kutsutu vastuvõtul ei viibinud ja Kaldalu otsustas minna vastuvõtule üksi. Kaldalule personaalset kutset presidendi vastuvõtule ei saadetud ja presidendi kantselei sõnul on elementaarne, et kaaslane ei tule vastuvõtule, kui kutsutu on otsustanud seda mitte teha.

Meelis Kaldalu on kohtulikult karistamata sünnijärgne Eesti kodanik, kelle teovõimet ei ole piiratud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles