Lapsele otsasõitu vältida püüdnud autojuht rammis teist sõidukit

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Tallinnas püüdis autojuht vältida ülekäigurajal lapsele otsa sõitmist, kuid see ebaõnnestus ning juht rammis veel ka teist sõidukit. Viga sai kaks inimest.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 17.55 ajal Tallinnas Pärnu mnt 395  juures. Fooriga reguleeritud jalakäijate ülekäigurajal tõukerattaga sõiduteed ületanud 10-aastane poiss sai löögi vasakult poolt lähenenud sõiduautolt Land Rover, mida juhtis 37-aastane mees.

Seejuures üritas autojuht vältida jalakäijale otsasõitu, mille tagajärjel  sõitis otsa ristmikul valgusfoori lubava tule süttimist oodanud sõiduautole Audi.

Laps toimetati sündmuskohalt SA Tallinna Lastehaiglasse ning sõiduautos Audi viibinud 25-aastane naine viidi AS Lääne-Tallinna keskhaiglasse.

Õnnetuse asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles