Tallinna kesklinnas toimunud raske liiklusõnnetuse tõttu on vähemalt seitse haiglas, neist kaks intensiivis

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas Tartu maantee ja Fr. R. Kreutzwaldi tänava ristmikul eile juhtunud raskes liiklusõnnetuses said kannatada 14 inimest. Neist kuus pääsesid juba eile kodusele ravile, seitse on siiani haiglas, kellest kaks on intentsiivravi osakonnas. Ühe inimese kohta andmed puuduvad.

Põhja-Eesti regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Hede Kerstin Luik ütles Postimehele, et seoses liiklusõnnetusega toodi haiglasse kokku üheksa inimest, kaasa arvatud üks laps, kes saadeti edasi lastehaiglasse.

Kaks haiglasse toimetatud lasti pärast uuringuid kodusele ravile. Haiglasse jäi ravile kuus patsienti, kellest üks, raskes seisundis, on intensiivravil.

Ida-Tallinna keskhaigla kommunikatsioonispetsialist Kadri Penjam ütles Postimehele, et pärast avariid tõi kiirabi nende haiglasse ühe inimese. Umbes tund aega hiljem pöördus haigla erakorralise meditsiini osakonda kontrolli ka teine inimene. 

«Mõlemad on ülevaadatud ning mõlemad on saadetud ambulatoorsele ravile. Haiglasse kumbki sisse ei jäänud,» lisas Penjam.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul viidi kolm last Tallinna lastehaiglasse. Ülevaatusel selgus, et nii kümnekuuse poisi kui ka üheksa-aastase tüdrukuga oli kõik korras - mõlemad lubati koju. Aava sõnas, et eilse seisuga oli veel intensiivravil ristimiku ohutussaarel viibinud nelja-aastane poiss.

Postimehel puudub praeguse seisuga teave Lääne-Tallinna keskhaiglasse toimetatud Peetri kohta.

Momendil ei ole politseil teada, kumb auto - kas BMW või Mercedes-Benz - sõitis punase fooritule alt läbi. Aava sõnul oli küll BMW juhi organismis alkoholi tarvitamise jäljed, ent liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitab ekspertiis.

Politsei palub abi

Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee. Eriti oluline on politseile informatsioon sellest, millised tuled fooris õnnetuse hetkel põlesid.

Esialgsetel andmetel põrkas mööda Tartu maanteed linnast väljuval suunal liikunud 22-aastase Gregori juhitud sõiduauto BMW kokku Lastekodu tänava poolt Fr. R. Kreutzwaldi tänavalt vasakpööret Tartu maanteele teinud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Eve.

BMWs oli lisaks juhile kolm inimest, Mercedeses oli kokku viis inimest. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks autodest otsa ohutussaarel seisnud viiele jalakäijale: 64-aastasele Olegile, 37-aastasele Helenile, 57-aastasele Galinale, nelja-aastasele poisile ja üheksa-aastasele tüdrukule.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles