Tänasest saab jälle laevaga Aegnale sõita

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesta sõidab alates täasest Kalasadama ja Aegna saare vahet.
Vesta sõidab alates täasest Kalasadama ja Aegna saare vahet. Foto: Heiki Rebane

Alates tänasest, 15. maist  saab reisilaevaga Vesta Tallinna Kalasadamast Aegna saarele sõita.

1. juunini väljub Aegna reis reedel, laupäeval ja pühapäeval kaks korda päevas - Kalasadamast kell 10 ja 17, Aegnalt kell 11.30 ja 18.30, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Juunist juuli lõpuni väljub reisilaev Kalasadamast esmaspäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 10 ja 17 ning Aegnalt kell 11.30 ja 18.30. Reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti teeb liinilaev tipphooajal kolm edasi-tagasi sõitu: Tallinna Kalasadamast kell 10, 15 ja 18 ning Aegnalt kell 11.30, 16.30 ja 19.30. Teisipäeviti laev ei sõida.

Pileteid saab eelmüügist osta Kihnu Veeteede kodulehelt, sealt on ka näha vabade eelmüügikohtade arv.

Vesta mahutab kuni 47 reisijat, kuid eelmüügis müüakse kuni 35 reisijakohta. Neid saab veebist osta kuni kaks tundi enne laeva väljumist. Laevalepääs ja kohapealne piletimüük algab 30 minutit enne reisi algust. Sõit saarele kestab tund aega.

Tallinlastele kehtib nagu eelmisel suvelgi tasuta sõidu õigus, kuid seda saab kasutada vaid kohapeal elavas järjekorras isikustatud ühiskaardi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles