Sotsid püüavad pealinna lapsevanemaid rahustada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske
Jaak Juske Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Jaak Juske püüab linna tänavustest rahakärbetest ärevile aetud lasteaednikke ja lapsevanemaid rahustada kinnitusega, et kuni sotsid on koalitsioonis, lasteaedade rahastamist ei vähendata.

Juske teatas, et koalitsiooninõukogu arutab linna eelarvelaekumiste seisu sel reedel.

«Rahustuseks lastevanematele ja õpetajatele – senikaua, kuni sotsiaaldemokraadid Tallinnas koalitsioonis on, lasteaedade rahastamist ei vähendata. Pigem vastupidi - meie nõudmisel otsustas linn suurendada järgmise aasta eelarvest lasteaedade tegevuskulude rahastamist viie miljoni krooni võrra,» teatas Juske.

«Linna finantsdirektori ülesanne on hoida linnaeelarve laekumistel pidevalt silma peal ja anda märku, kui võivad tekkida probleemid. Aga nagu Katrin Kendra ka täna ütles, pealinna tänavuse eelarve laekumiste tegelik seis selgub alles kuu aja pärast,» lisas Juske.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles