Keskerakond pani Laatsi ja Belobrovtsevi paika

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opositsioonist võimulolevasse Keskerakonda üle jooksnud Lauri Laats (vasakul) ja Vadim Belobrovtsev said tasuks soojad ametikohad.
Opositsioonist võimulolevasse Keskerakonda üle jooksnud Lauri Laats (vasakul) ja Vadim Belobrovtsev said tasuks soojad ametikohad. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas konsensuslikult esitada Lauri Laatsi volikogu aseesimehe kandidaadiks ning Vadim Belobrovtsevi Kristiine linnaosavanema kandidaadiks.

«Tallinna nõukogu jõudis põhjaliku arutelu järel seisukohale, et nii Belobrovtsev kui ka Laats tuleb Tallinna linna juhtimisse kaasata,» ütles Keskerakonna aseesimees Kadri Simson. «Tänane otsus tugevdab kindlasti Keskerakonna positsiooni Tallinnas ning on tugev samm mõeldes 2017. aasta kohalikele valimistele.» 

«Mul on siiralt hea meel, et Keskerakond sai juurde kaks tugevat poliitikut ning pean õigeks Laatsi asumist linnavolikogu aseesimehe kohale,» ütles praegune volikogu aseesimees Toivo Tootsen. «Astun volikogu aseesimehe kohalt tagasi ning pühendun Keskerakonna fraktsiooni juhtimisele Tallinna linnavolikogus.» 

Belobrovtsev ja Laats leidsid, et erakonna otsus paneb neile suure vastutuse, kuid kahtlemata on nad tööks ja vastutuseks valmis. «Olen tänulik, et mind on nii kõrgelt hinnatud ning suhtun eesootavasse töösse täie tõsidusega. Olles kaua opositsioonis ning juhtinud ka fraktsiooni, tean mis linnavolikogus toimub ja loodan leida ühisosa fraktsioonide vahel. Loomulikult on Toivo Tootsen head tööd teinud ning püüan seda jätkata,» ütles Laats.

«Mul on loomulikult hea meel, et Tallinna Nõukogu konsensuslikult nii otsustas. Annan endale aru, et tegu on suure vastutuse ja avansiga, mida tuleb loomulikult õigustada oma tööga. Eelmised Kristiine linnaosavanemad on tõstnud lati väga kõrgele ja loodan, et suudan seda taset hoida. Annan endast maksimumi, et olla kasulik Kristiine elanikele ning panustan ka Tallinna arengusse üldiselt,» kinnitas Belobrovtsev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles