Savisaar toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdaleena haigla.
Magdaleena haigla. Foto: Toomas Huik

Postimehele kinnitati, et Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar viidi Tartu Ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnast Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Sama kinnitas ka Keskerakond, kes andis Savisaare ja tema lähedaste loal teada, et Savisaare taastusravi jätkub Ida-Tallinna keskhaiglas. 

Edgar Savisaar viibib Ida-Tallinna keskhaiglas alates tänasest.

«Ta toodi Tallinna taastusravile. See on positiivne ja suur märk, et ta toodi Tallinna ja siin taastusravi jätkub. Loomulikult Edgar Savisaar ise väga tahtis Tallinna, kes see ikka tahab kodust kaugel olla,» täpsustas Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk.

ITK taastusravikliinik asub Magdaleena üksuses.

Pukk ei oska täpselt öelda, mis ajal Savisaar ITKsse jõudis, kuid kinnitas, et peale kella 13 oli linnapea juba kindlasti Tallinnas.

«Minu teada Edgar Savisaare tervise kohta annab informatsiooni tema erakond. Mina täna teda näinud ei ole,» ütles Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee kella 13 paiku.

Edgar Savisaar sattus 18. märtsil Tartu Ülikooli haiglasse. 23. märtsil amputeeriti Savisaarel jalg, sest selgus, et tal on jalavigastusest tingitud streptokokknakkus ja toksilise šoki sündroom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles