Õpilasmaleva linnarühmad täitusid kümnekonna minutiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasmaleva avarongkäik 2014. aastal.
Õpilasmaleva avarongkäik 2014. aastal. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Esmaspäeval kell 15 algas registreerumine SA Õpilasmalev malevarühmadesse, kusjuures linnarühmad täitusid juba kümnekonna minutiga.

SA Õpilasmalev juhataja Ott Väli ütles, et maleva linnarühmades oli kohti veidi üle 400 ja linnast väljas veidi üle 500. Esmaspäeval kella 16.30 ajal oli Väli sõnul täitmata veel vaid umbes sadakond kohta linnavälistes malevarühmades.

«Just linnalised rühmad, kus on meil noorem vanusegrupp, sai väga kiiresti täis,» sõnas Väli. «Selle aasta põhjal saab öelda, et 13-14 aasta vanuste seas on malev väga populaarne,» lisas ta. «Linnavälistesse rühmadesse on kohti veel täiesti olemas,» ütles Väli.

Väli sõnul eelistavad tööandjad veidi vanemaid malevlasi ja seega oli 13-14 aasta vanustele kohti vaid sadakond, samas on just selles vanusegrupis huvi õpilasmaleva vastu kõige suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles