Kas Lasnamäe päevadel kuuleb ka ülistuslaulu Putinile?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natali hittide hulka kuulub ka Venemaa presidenti Vladimir Putinit ülistav laul.
Natali hittide hulka kuulub ka Venemaa presidenti Vladimir Putinit ülistav laul. Foto: Youtube

Augustis toimuvate Lasnamäe päevade lõppkontserdi peaesineja, Venemaa lauljanna Natali üks suuremaid hitte on Venemaa presidenti Vladimir Putinit ülistav laul «Takogo, kak Putin».

Laulu «Takogo, kak Putin» («Sellist, nagu Putin») sõnad räägivad sellest, et lauljanna tahab endale sellist meest nagu Putin, kes oleks jõuline, ei jooks, ja ei solvaks oma naist.

Natali produtsent väitis loo valmimise järel, et see oli mõeldud irooniana. Paraku sai laulust ülevenemaaline hitt, mida rahvahulgad võtsid täiesti tõsiselt.

Lasnamäe päevade lõppkontserdi korraldab firma nimega Comfort Solutions, mille põhitegevuseks on Krediidiinfo andmetel vee,- gaasi- ja kanalisatsioonitrasside ehitamine. Kontserdi kuludeks on linnavalitsuse ja linnaosa reservfondidest eraldatud vähemalt 35 000 eurot.

Lasnamäe linnaosavalitsus pole kahe päeva jooksul soostunud põhjendama, miks valiti koostööpartneriks just selline firma, mida lisaks muule ähvardab sundlõpetamine selle tõttu, et viimase nelja majandusaasta aruanded on esitamata.

Linnaosavalitsuse pressiesindaja Ilja Burtsev lubas Postimehe selleteemalistele küsimustele vastata esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles