Vene naised sattuvad kainerisse sagedamini kui eestlannad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Krupp järjekordse kainerikliendiga.
Aivar Krupp järjekordse kainerikliendiga. Foto: Albert Truuväärt

Tallinna kainestusmajas magas aprillikuus pead selgeks kokku 530 purjutajat, neist ligi kümnendik naised. Mullusega võrreldes on kainenema tooduid pea  poolsada enam.

Möödunud kuul magas Tallinna kainestusmajas peatäit välja 530 isikut, neist 56 naist. Purjus naistest olid 13 eestlased, 40 venekeelsed ja kolm soomlased, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Soome mehi oli kainerisse sattunute seas 28, venelasi 232 ja eestlasi 208. Teiste riikide kodanikest liialdasid Tallinnas möödunud kuul alkoholiga Vene Föderatsiooni, India, Lätist ja Leedu kodanikud, kokku kuus inimest.

Narkojoobes isikuid sattus viimase kuu jooksul kainerisse kuusteist, kindla elukohata oli joobnutest 175. Meditsiiniblokis vajas abi 14 kainenema toodut. Alaealisi enam kainestusmajja ei tooda, nende puhuks on  Tallinna Laste Turvakodus sisse seatud vastav ruum.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on näha kainenejate arvu tõusu – mullu aprillikuus viibis kainestusmajas 487 joobnut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles