Prokuratuur saatis kaaslase tapmises süüdistatava mehe kohtu ette

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette mehe, kellel lasub süüdistus tänavu kevadel Tallinnas kaaslase surnuks peksmises.

Politsei sai veretööst teate tänavu 23. märtsi pärastlõunal, kui Koidu tänaval asuvast korterist leiti jõhkralt läbipekstud 58-aastase mehe surnukeha.

Juhtunut uurima asunud kriminaalpolitseinikud selgitasid peagi, et ohvril oli ajavahemikul 22.-23. märtsini tekkinud isiklike suhete pinnal tüli varem korduvalt kriminaalkorras karistatud 32-aastase Nikolaiga, kes talle kallale tungis ning käte, jalgade ning raudkangiga surnuks peksis.

Politsei tabas Nikolai kolm päeva pärast veretööd ning 27. märtsil võttis kohus ta eeluurimise ajaks vahi alla. Kohtueelse menetluse lõppedes esitas Põhja ringkonnaprokuratuur Nikolaile süüdistuse tapmises, mis võib talle süü tõendamise korral tuua kuni 15-aastase vangistuse.

Lõppeval nädalal leppisid menetluspooled Harju maakohtus kokku, et kohus hakkab Nikolai süüasja arutama novembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles