Kohus võttis Pirital noort naist pussitanud mehe vahi alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katleri tänava kant, kus rännati ema ja last.
Katleri tänava kant, kus rännati ema ja last. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Harju maakohus võttis neljapäeval prokuröri taotlusel vahi alla mehe, kes kahtlustuse järgi pussitas esmaspäeva pärastlõunal Tallinnas Pirital noort naist.

Prokurör taotles 34-aastase kahtlusaluse vahistamist, kuna tema hinnangul oli oht, et ta võinuks vabadusse jäädes hakata eemale hoidma eeluurimisest või sooritada uusi kuritegusid. Kohus oli prokuröriga päri ja vahistas mehe eeluurimise ajaks kuueks kuuks.

Politsei sai 4. mail kella 16 ajal väljakutse Piritale, kus Purde ja Kase tänava ristmiku juures oli tekitatud kehavigastusi 20-aastasele naisele. Esialgsetel andmetel ründas tänaval jalutanud noort naist mees ning lõi noaga, tekitades sellega kannatanule mitmeid haavu. Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse. Tema vigastused ei ole eluohtlikud ning ta paraneb.

5. mai pärastlõunal pidasid Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse uurijad pussitamises kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe, keda on ka varasemalt vägivallakuritegude eest karistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles