Pirital pussitati keset tänavat noort naist

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pirital pussitati päise päeva ajal tänaval liikunud noort naist. Kahtlustavana on kinni võetud 34-aastane meesterahvas.

Eile kella 16 ajal sai politsei väljakutse Piritale, kus Purde ja Kase tänava ristmiku juures oli tekitatud kehavigastusi 20-aastasele naisele. Esialgsetel andmetel ründas tänaval jalutanud noort naist võõras mees, kes lõi naist noaga, tekitades sellega kannatanule mitmeid haavu.

Kiirabi viis viga saanud naise haiglasse. Tema vigastused ei ole eluohtlikud ning ta paraneb.

Üks juhtumi pealtnägija kirjutas Facebookis, et kuulis eile koos lastega Pirita-Kosel jalutades naisterahva karjet ja kohe pärast seda nägi neile vastu jooksvat meest, kes suundus metsa poole. Peaaegu kohe pärast seda nägi ta ka ohvrit.

«Me nägime murul lamamas noort naist, kellel tuli suust verd. Ta ütles ainult, et teda löödi noaga selga. Naisel oli vähemalt kaks noahaava, üks kaela, teine õla piirkonnas. Kiirabi oodates proovisime verejooksu salliga peatada. Naine oli läinud last lasteaiast ära tooma. Miks? Mille eest?» küsis pealtnägija.

Täna pärastlõunal pidasid Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse uurijad pussitamises kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe, keda on ka varasemalt vägivallakuritegude eest karistatud.

Politseileitnant Rait Pikaro sõnul on sellised tänaval ründamised väga harvad, ent vaatamata sellele oma olemuselt ohtlikud ja hirmutunnet tekitavad. «Iga selline ootamatu rünnak on šokeeriv ning politsei teeb kõik endast oleneva, et inimese elu ja tervist ohtu seadvate kuritegude toimepanijad kiiresti tabada,» ütles Pikaro.

Mis põhjusel noor naine rünnaku ohvriks langes ning kõik muud juhtunuga seotud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus. Politsei tänab juhtunut pealnäinud inimesi, kelle tunnistused ja isikukirjeldus aitasid kaasa kuriteos kahtlustatava kiirele kinnipidamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles