Ettevõtlikud noored «pitchivad» laupäeval äriinglitele

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mektory
Mektory Foto: Peeter Langovits/Postimees

Laupäeval toimub gümnasistidele suunatud ettevõtlus- ja startup konverents «Võta ette». Konverentsi eesmärk on inspireerida ja julgustada noori ettevõtlusega alustama. Oma edulugusid, praktilist infot ja kasulikke nõuandeid jagavad noorema generatsiooni silmapaistvamad ettevõtjad.

Tallinnas toimuvale noortekonverentsile on oodatud kõik ettevõtlikud ja majandushuvilised noored üle Eesti, kes on huvitatud nüüdisaegsetest võimalustest tegeleda ettevõtluse ja innovatsiooniga.

Konverentsi raames tutvustatakse erinevaid startup inkubaatoreid, antakse juhtnööre äriinglitega suhtlemiseks ning pauside ajal on noortel võimalus kohtuda ühtmoodi mõtlevate eakaaslastega ja suhelda esinejatega isiklikult.

Üritusele on registreerinud rohkem kui 150 särasilmset noort üle Eesti. Konverentsil esinevad teiste seas peaminister Taavi Rõivas, Taxify looja Markus Villing, Bondora turunduspealik Jevgenijs Kazanins Lätist, Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni EstBAN asutaja ja investeerimisettevõtte WNB Projekt juht Ivar Siimar ning õpilasfirmade programmist väljakasvanud Karoli Hindriks. Lisaks räägivad inkubatsiooni võimalustest Garage48 esindajad.

«Tänapäeval on võimalik tegeleda ettevõtluse ja innovatsiooniga juba koolipingist alates, kuid paljudel noortel puuduvad selleks vajalikud praktilised teadmised ja oskused. Seepärast otsustasime korraldada gümnasistidele suunatud ettevõtlus- ja start up konverentsi», mis avardab noorte teadmisi ettevõtlusest ja innovatsioonist,» rääkis konverentsi korraldaja Georg Vooglaid.

«Konverentsi eesmärk on inspireerida noori ja tutvustada neile erinevaid võimalusi ettevõtlusega tegelemiseks ning seeläbi edendada Eesti ettevõtlust just noorte seas,» lisas korraldaja Jörgen Jõulu.

Noortekonverentsi raames toimuvad lisaks ettekannetele ka äriinglite paneeldiskussioon ja «pitchimise» võistlus, kus kaks meeskonda saavad võimaluse tutvustada oma äriideed Eesti nimekaimatele äriinglitele.

Noortekonverents toimub Tallinnas innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses MEKTORY laupäeval 9. mail. Konverentsile on võimalik registreeruda kuni kohti jätkub. Konverentsi korraldavad Gustav Adolfi Gümnaasiumi abiturient Georg Vooglaid, Tallinna Reaalkooli abiturient Jörgen Jõulu ja Tallinna Reaalkooli vilistlane ja ettevõtlusega tegelev Janno Jõulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles