Juhiloata rekkajuht rammis Olerexi tankla kütuseautomaati

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerex
Olerex Foto: Marko Saarm / Sakala

Mupo taksopatrull sattus pühapäeval hommikul Ahtri tänava Olerexi tanklas peale rekkajuhile, kes rammis kütuseautomaati ja otsustas seejärel minema sõita.

Munitsipaalpolitsei oli patrullimas, kui kuulis ühtäkki tanklas kolinat ja raginat. Veok oli ramminud kütuseautomaati nõnda, et see oli külili paiskunud ning lekkima hakanud.

Rekkajuht ei teinud õnnetust märkamagi ning otsustas rahulikult sadama suunas edasi sõita. Patrull sekkus ja peatas veoki. Noore juhiga vesteldes selgus, et ta polevat juhtunut tähele pannud ning nõustus Ahtri tänava parklasse tagasi pöörama, kus ootas ees šokis tanklatöötaja.

«Helistasime välja päästeameti, sest olukorras, kus tänavale voolas kahjustada saanud automaadist kütus, tuli kiiresti reageerida,» selgitas patrullimeeskond. «Õnneks oli personal end nii palju kogunud, et tankla kütusekraanid suleti.»

Õnnetuse põhjustanud noormees teel Soome, et seal tööle asuda. «Nii suure masinaga sõitmine tundus talle olevat võõras ja üle jõu käiv. Halvima stsenaariumi järgi oleks noormees praegu juba Soomes ning kes teab, milliseid pahandusi oma ebastabiilse sõidustiiliga põhjustanud. Samuti oleksid tankla inimesed olnud silmitsi suurte kuludega ja taastuskahjud suure tõenäosusega omast taskust kinni maksnud,» ütles mupo taksopatrull.

Politsei pressiesindaja Marie Aava sõnul ei omanud veokijuht vastavat juhiluba ning ta toimetati jaoskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles