Mustamäe gümnasistid hakkavad õppima energeetikat ja disaini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Mustamäe gümnaasiumi õpilased saavad alates homsest Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) Tehnoloogiakoolis õppida uute valikainetena energeetika üldkursust ning tootearenduse ja disaini kursust.


Samas jätkab tehnoloogiakool gümnasistidele ja kutseõppeasutuste õppuritele teisi avalikke kursusi, põhikooliõpilastele korraldatakse linnalaagreid ja töötubasid ning õpetajatele koolituspäevi, teatas kool.

TTÜ avatud ülikooli juhataja kohusetäitja Marika Olanderi sõnul soovib kool niimoodi süvendada õpilaste huvi loodusteaduste ja tehnikaalade vastu. «Soovime näidata, et loodusteadused leiavad elus ja inseneriasjanduses reaalset rakendust,» rõhutas Olander.

Uuendusena võib alates kevadsemestrist osaleda TTÜ Tehnoloogiakooli valikainetes e-õppe vahendusel. Nii saavad tehnoloogiakooli kursustest võtta osa õppurid ka teistest Eesti paikadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles