Tallinna päeval kutsutakse noori orienteeruma

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored orienteerumas.
Noored orienteerumas. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tallinna päeval, 15. mail korraldatakse noortele vanalinnas põnev orienteerumisvõistlus, kus jagatakse välja hulgaliselt auhindu.

Orienteeruma on oodatud kõik Tallinna koolide 7.-12. klasside õpilaste võistkonnad.

Orienteerumismängu start antakse Snelli staadionilt ning 3-4-liikmelistel võistkondadel on aega raja läbimiseks 45 minutit. Start on avatud kella 10st 15ni.

Parimatele võistkondadele on auhinnad välja pannud Apollo Kino OÜ, Elamusgolf, Kuulsaal ning Nõmme Seikluspark. Eriauhind kõige suuremale kooli esindusele on Solaris Kino «Kool kinno» programmi raames kuni 100 kinopiletit ühele kinoseansile. Võitjad selgitatakse välja kahes vanusegrupis: 7.-9. ja 10.-12. klasside arvestuses.

Tallinna päeva orienteerumismängu võitjad selguvad võistluspäeva õhtuks, kui viimased võistkonnad on mängu läbinud. Orienteerumismängu tulemused kuulutatakse välja Tallinna spordi- ja noorsooameti kodulehel ning võitjatega võetakse ühendust.

Orienteerumismängule on vajalik eelregistreerimine, mida saab lihtsalt teha SIIN. Registreerimine on avatud 11. maini 2015 või kuni kohti jagub.

Võistlused korraldab koolinoortele Tallinna spordi- ja noorsooamet koostöös orienteerumisklubiga TON.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles