Viru Keskuses avati hüpikpood

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskus.
Viru Keskus. Foto: Toomas Huik

Viru Keskuse esimesel korrusel on avatud pop-up pood, kus saab kodumaiste moeloojatega silmast silma kohtuda ja kevadist moenõu küsida.

Moebränd Iris Janvier ning moedisainerid Diana Arno ja Kirill Safonov on saabuva suve ja pidulike sündmuste eel pannud oma valikus põhirõhu kleitidele. Lisaks leiab hüpikpoest garderoobi täiendamiseks seelikuid, jakke ja pluuse.

Rõivavalikut täiendavad Kadri Kruusi nahkaksessuaarid käekottidest nahkeheteni, millest peegeldub brändile omane kvaliteet ja minimalism.

Kahe nädala jooksul üles seatud pop-up pood «Moeloojad on majas» on eriline seetõttu, et annab Viru Keskuse külastajatele võimaluse kohtuda märgitud moeloojatega silmast silma – uurida neilt nende moeloomingu tagamaid ning küsida ka kevad-suvist moenõu.

Pop-up pood «Moeloojad on majas» on avatud Viru Keskuse aatriumis 14. maini. Hüpikpoes on üles seatud selliste andekate moedisainerite ja -brändide looming nagu Iris Janvier, Diana Arno, Kadri Kruus ja Kirill Safonov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles