Volbriöö Tallinnas: motohooaja avaüritus ja sümfooniaorkestri kontsert

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö nõiad. Pilt on illustratiivne.
Volbriöö nõiad. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinnas toimub volbriööl motohooaja avaüritus Volbrimöll ning mitmed peod ja kultuurisündmused.

Õhtul kella 17 paiku hakkavad mootorratturid kogunema Ülemiste parklasse, et sõita läbi linna Lootsi tänaval Kochi aitades toimuvale motohooaja avapeole Volbrimöll 2015. Peol esinevad bändid, toimub ilutulestik ning mitmed seltskondlikud tegevused. Meestele on pilet 10 eurot ja naised saavad üritusele tasuta.

Erinevaid volbriööle pühendatud pidusid toimub ka Tallinna öölokaalides. Sossi klubis esineb PS Troika, Veenuses astub üles Terminaator ning Olympic Casinos tantsivad Aisha mustlastantsijad ning muusikat mängib DJ Ervin.

Algusega kell 20 annab Tallinna Ülikoolis tasuta kontserdi Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester. Volbrikontserdil kõlavad maailmaklassika hitt-teosed ning solistideks on andekad Eesti muusikud. Kontserdile lisavad vaatemängulisust lennukad koreograafilised vahepalad ja pilkupüüdev valguslahendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles