Tallinna vanalinna südames avati mini-Rimi kauplus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna mini-Rimi.
Vanalinna mini-Rimi. Foto: Rimi

Kolmapäeval avas vanalinnas aadressil Pikk tänav 11 uksed Eesti väikseim Rimi, kus müügipinda on ligi 200 ruutmeetrit ning sortimendis keskmiselt 2500 toodet.

«Vanalinna südames on alati olnud puudu kauplustest, kust saaks osta elementaarset toidukraami ning vajalikke esmatarbekaupu,» sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. «Pika tänava Rimi on küll väikse müügipinnaga, aga see-eest väga kompaktne ja hubane. Oleme püüdnud sortimenti jätta kõik meie hitt-tooted, mida kliendid meeleldi ostavad. Kohapeal valmistatakse populaarset Rimi pitsat ja teisi pagaritooteid.  Loomulikult ei puudu värske puu- ja köögivilja valik.»

«Loodan, et meie mini-Rimi saab paljude vanalinna elanike kodupoeks ning võetakse hästi vastu ka turistide poolt, kuna vanalinna keskmes on vähe selliseid kauplusi, kust saaks kuumal suvepäeval osta pudeli vett või haarata nälja kustutamiseks kiiresti sooja pitsalõigu,» lisas Lilleoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles