Tallinnas avatakse uus kiirabi tugikeskus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endises diagnostikakeskuse majas avatakse Tallinna Kiirabi uus tugikeskus.
Endises diagnostikakeskuse majas avatakse Tallinna Kiirabi uus tugikeskus. Foto: Liis Treimann

Neljapäeval avatakse Tallinna kesklinnas aadressil Suur-Ameerika 18, endises diagnostikakeskuse hoones uus kiirabi tugikeskus, kus hakkavad paiknema kolm kiirabibrigaadi ja üks kiirabi arstibrigaad.

2015.  aastal jätkub kiirabireform Tallinnas, mille kohaselt nähakse lepingus riigi terviseametiga  ette   kolm täiendavat kiirabibrigaadi Tallinna ja linna lähiümbruse teenindamiseks, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

«Uus tugikeskus tagab kiirema kiirabi kättesaadavuse Tallinna vanalinnas ja kesklinnas, sest uus keskus on piirkonnale lähemal ning kiirabibrigaadide hulk on senisest suurem. Loodan, et ka Tallinna kiirabi peahoone renoveerimine jõuab peatselt lõpule ning koolitustöö saab sisse korraliku hoo. Kiirabi areng ja kvaliteet on meile kõigile ülioluline,» ütles abilinnapea Merike Martinson

Kokku on alates aprilli lõpust kõikide tallinlaste ja linna külaliste ning Tallinnaga piirnevate alade teenindamiseks 23 kiirabibrigaadi.

Aastas teenindab Tallinna Kiirabi ligikaudu 87 000 väljakutset, olles sellega suurima patsientide arvuga kiirabiettevõte riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles