EBS-i parimad tudengid saavad Tallinna stipendiumi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Business School.
Estonian Business School. Foto: Raigo Pajula

Tallinna linna stipendiumi saavad tänavu Estonian Business School´i (EBS) üliõpilased Maarja Peep, Esta Rahno, Kristina Bushell, Ants Liivat ja Katrin Lepa-Ruben.

Tallinn eraldab viiele EBS-i üliõpilasele stipendiumi maksmiseks 3200 eurot. Ühe stipendiumi suuruseks on 640 eurot, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

OÜ EBS Education ja Tallinna linn sõlmisid 15. mail 2011 lepingu koostööks teadus- ja arendustegevuse, õppetöö ning avalike suhete valdkonnas, ühtlasi lepiti kokku EBS´i eriti väljapaistvatele üliõpilastele, kelle uurimistöö käsitleb linnale olulisi probleeme, Tallinna linna poolt stipendiumite maksmine.

EBS Tallinna linna stipendiumi statuudi kohaselt finantseerib Tallinna Linnavalitsus iga-aastaselt stipendiumi väljamaksmist. Stipendium määratakse üks kord aastas kuni viiele EBS´i üliõpilasele.

Maarja Peep on paistnud silma erakordse kohusetundlikkusega nii õppetöös, ettevõtluses kui ka ühiskondlikus tegevuses. Esta Rahno on magistriõppes ennast näidanud aktiivse ja eduka üliõpilasena ning andnud olulise panuse õppustel toimunud rühmatöödes uusi ideid esitades. Tema tööalane tegevus akustika ja välismüra uuringute valdkonnas on oluline Tallinna linnakeskkonna elukvaliteedi parendamiseks.

Kristina Bushelli uurimistöö teemaks on «Otsese juhi ja töötaja vahelise suhte seosed usaldusega ja organisatsioonile pühendumisega» – tema magistritöö käsitleb inimeste juhtimise seisukohalt väga olulisi küsimusi ning tema uuringust saadud tulemused viitavad vajadusele nende teemadega veelgi põhjalikumalt tegeleda. Uurimistöö tulemusi on võimalik rakendada Tallinna linna organisatsioonides.

Ants Liivati uurimistöö teema on «Eesti avalik-õigusliku ülikooli veebilehekülje kasutajakogemuse analüüs ja teenuste kommunikatsioon Tallinna Tehnikaülikooli näitel». Ants Liivat on olnud edukas ja aktiivne tudeng nii bakalaureuse- kui ka magistriõppes.

Katrin Lepa-Rubeni uurimistöö teema on «Eesti tööandjate hoiakud paindliku töökorralduse suhtes ja selle rakendamise võimalused» – see teema on oluline nii avaliku kui erasektori tööandjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles