Kalarannas peetakse laupäeval kalafestivali

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalafestival Kalaturul.
Kalafestival Kalaturul. Foto: Tairo Lutter

Laupäeval, 2. mail on linnahalli kõrval kalaturul Kalafestival, traditsiooniline tore kogupereüritus. Ühtlasi avatakse põhjaranniku saartega ühendust pidavate väikelaevade hooaeg.

Kalafestival algab kell 10, melu jätkub kella 16-ni, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Müüakse värsket, külm- ja kuumsuitsu-, kuivatatud ja marineeritud kala, saab osta ka presidendi kilu, suitsupaprikaga räimefileed õlis, küüslaugupekki, värsket hapukurki küüslauguga, ravisiirupeid. Müügil on ka karuküüs (karulaugu ja küüslaugu segu liha peale ), tšillimoos, hapendatud küüslaugu võrsed, hapendatud küüslaugud, hapendatud tomatid, soolakurk jm talutooted.

Üles astuvad puhkpilliorkester Kalasadama Punt, Boris Lehtlaan ning Jaan Kirss rütmilise poti-panni show’ga. Kõik soovijad saavad osaleda merelaulude tundmise viktoriinil ning rahvamängudel.

«Igal kevadel ja sügisel korraldatava Kalafestivali on kogu linnarahvas soojalt vastu võtnud, tegemist on väga oodatud üritusega,» ütles abilinnapea Arvo Sarapuu. «Eelmisi kalafestivale külastasid tuhanded, sama rohket osavõttu  loodame ka tänavuselt festivalilt.» 

Festivali korraldab Tallinna Turud koostöös Põhja-Tallinna Valitsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles