IRL kahtlustab Kristiine turu rajamisel seaduserikkumist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine turu rajamine on alanud.
Kristiine turu rajamine on alanud. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavolikogu liikme Anna-Greta Tsahkna sõnul võib Kristiine turu ehitamine olla ebaseaduslik, kuna vastavat ehitusluba turu loomiseks väljastatud pole.


Tsahkna andis tänasel linnavolikogu istungil üle arupärimise, kus uuris mis põhjustel ei ole Kotkapoja 2B krundile ehitatava turu jaoks väljastatud ehitusluba, kuigi objekti ehitamine juba käib.

«Kristiine turu juhtum näitab ilmekalt, kuidas Tallinna linnas asju aetakse: ümbruskonna elanikega diskussiooni laskumata lüüakse ühel hetkel kopp lihtsalt maasse,» sõnas Tsahkna.

Tsahkna hinnangul oleks tulnud enne turu ehitama hakkamist natuke eeltööd teha, kuna turuplatsi jaoks on linnaosas märksa sobivamaidki krunte. Peale selle ei ole Tsahkna sõnul absoluutselt arvestatud parkimisküsimusega.

«Kotkapoja tänava ümbrus on väga kitsas ja autosid täis, mistõttu kohalikud elanikud, rääkimata tulevase turu kliendid, sinna parkima ei mahu. Praegu aga näib, et parkimisküsimusele lahendust välja pakutud ei ole ja ilmselt ka ei pakuta,» märkis Tsahkna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles