Kassisaba lapsed üllatasid mupot oma julgusega

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitseinikud koos maskott Lauriga Kassisaba päeval.
Munitsipaalpolitseinikud koos maskott Lauriga Kassisaba päeval. Foto: Mupo

Eilsel Kassisaba kevadpäeval osalesid munitsipaalpolitsei noorsootöö sektori esindajad ja ameti maskott lumeleopard Lauri, kes rääkisid lastele tänaval liiklemisest, liiklusohutusest ja tutvustasid mupo kohustusi linna korravalvurina.

Lastele jagati Lauri pildiga mullitajaid, helkureid ja kommi. Enne tuli aga lahendada liiklusteemaline ristsõna, sõnarägastik või värvida õigetes värvides paberile joonistatud liiklusmärgid.

«Meid üllatas väga väikeste laste julgus. Keegi ei võõrastanud ega kartnud endast mitu korda pikemat maskotti. Pigem oli Lauri pisut hädas oma pisikeste agarate fännidega, kes kippusid talle pai tegema, sabast sikutama või sülle pugema. Paar lapsevanemat leidsid oma lapse paaril-kolmel korral pärast otsinguid meie telgist üles,» naeris Kassisaba kevadpäeval osalenud noorsootöö sektori juhataja Kätlin Müürsepp.

Lastele meeldisid kõige rohkem Lauri pildiga mullitajad ja kõik sada tükki said päeva lõpu eel otsa.

Nalja tekitas ka üks väike poiss siira imestusega, kes vormis olnud noortelt naisametnikelt päris: «Ja kas te oletegi kohe päris mupo?»

Müürsepa sõnul on väikese kogukonna üritused alati toredad, sest tunda on tugevat identiteeti oma kodukohaga, inimesed on lahked, heas mõttes uudishimulikud ning heasoovlikud.

«Sellistele üritustele, kus saab ka lastele ennetustööd teha ning kus inimesed on vastuvõtlikud ja rõõmsatujulised, tuleb mupo oma maskotiga alati hea meelega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles