Järgmine uus CAF tramm tuleb liinile teisipäeval

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsest hakkab Kadrioru-Tondi liinil sõitma ka teine uus tramm, mis sai nimeks Paula.
Homsest hakkab Kadrioru-Tondi liinil sõitma ka teine uus tramm, mis sai nimeks Paula. Foto: Jaanus Lensment

Järjekorras teine Hispaanias valmistatud tramm läheb liinile teisipäeval.

«Teine tramm Paula läheb liinile sõitjaid teenindama teisipäeval, 28. aprillil,» ütles Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) avalike suhete juht Sirje Roht.

Järjekorras viies uus CAF Urbos tramm jõudis Tallinna möödunud nädalal öösel vastu reedet.

TLT juhatuse esimehe Enno Tamme sõnul on nüüd puudu veel vaid üks tramm, et katta kogu 3. trammiliin täies mahus uute trammidega.

Tänavu jõuab Tallinna  kokku 16 uut trammi ning viimased neli saabuvad kohale 2016. aasta esimeses kvartalis. Tallinna 3. ja 4. trammiliini uuendamise projekti kogumaksumus on 91 miljonit eurot. Eesti ja Hispaania vahel 2011. aastal sõlmitud saastekvootide lepingu raha eest ostetavad trammid  moodustavad sellest 53,4 miljonit eurot. Keskkonnaministeerium toetab Tallinna trammiliikluse kaasajastamist ja keskkonnasõbralikumaks muutmist Euroopa Ühtekuuluvusfondi vahenditest läbi Keskkonnainvesteeringute Keskuse 24,5 miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles