Noored töömessil: töö leidmine ei ole raske, see on pealehakkamise küsimus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinna noortekeskuses toimus alla 18-aastastele noortele suunatud töömess. Noorte huvi oli suur ja pakutud võimaluste üle ei nurisetud. Vaata videost!

Põhja-Eesti Rajaleidja keskus korraldas täna kolm tundi kestva noortele suunatud töömessi, kuhu oli saabunud nõnda palju noori, et pooled neist pidid väljas kannatlikult järjekorras ootama.

Noored said töömessil tutvuda tööpakkumistega ning suhelda isiklikult tööandjatega. Toimusid ka mitmed töötoad, kus sai õppida CV koostamist, töövestlustel osalemist ning nippe, et tööandja silmis atraktiivsem olla.

Ettevõtetest olid esindatud: AS Sokotel, Transcom Estonia, Eesti Tarbijateühistute Keskühistu, Tallink Grupp AS, Green Cab OÜ, Simplimo OÜ, Logistika Pluss OÜ, Maxima Eesti OÜ, Premier Restaurants Eesti AS, Nordic Hotel Forum, ISS Eesti, Tomra Baltic OÜ, LPP Estonia OÜ, Rõõmu Aiand OÜ ja Võib Kah OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles