Fotod ja video: inimese röövinud kurjategijad lõhkusid Männikul neli autot

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna südaöösel sai politsei info, et Tallinnas on võetud vabadus 29-aastastelt mehelt, kes sõidutati auto pakiruumis Männiku karjääride juurde, kus talle tungiti kallale. Mehel õnnestus abi kutsuda ning hiljem põgeneda.

Politsei sai teate võimalikust vabaduse võtmisest nii seda pealt näinud inimestelt kui ka kannatanult endalt. Korrakaitsjad asusid kannatanut otsima ja erinevate vihjete alusel kontrolliti Männiku ümbrust, kust kannatanu ka leiti.

«Patrull pidas sündmuskoha läheduses kahtlustatavatena kinni 36- ja 32-aastase mehe ning viis nad asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda. Samuti andsid nad meedikute hoole alla mehe, kelle vastu oli kasutatud vägivalda ning võetud vabadus. Hetkel on teada, et kannatanu vigastused ei ole rasked ning pärast esmaabi saamist ta haiglaravi ei vajanud,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich.

Ta lisas, et esialgse info kohaselt oli sama auto vahetult enne kahtlustatavate kinnipidamist sõitnud Männiku teel otsa neljale parkinud autole, kuid et kõik juhtunuga seotud asjaolud on selgitamisel ning uurimise huvides täiendavat infot hetkel jagada ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles