Seli ja Priisle vahele rajatakse kergliiklustee

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priisle kergliiklustee.
Priisle kergliiklustee. Foto: Kommunaalamet

Tallinna linnavalitsus otsustab täna Priisle tee kergliiklustee esimese etapi rajamise eurorahade toel.

«Projekti eesmärgiks on Priisle tee kergliiklustee esimese etapi, 500 meetri pikkuse lõigu, rajamine Narva maanteest  kuni Läänemere teeni. Kergliiklustee rajamisega luuakse võimalus kergliiklejate ohutumaks liiklemiseks Pirita-Kose ja Lasnamäe Priisle ning Seli asumite vahel ning rajatakse ühendus naabervaldade kergliiklusteedega,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf linna pressiteenistuse vahendusel. «Perspektiivis on  linnal kavas rekonstrueerida Ussimäe tee ja Priisle tee ristmik ning rajada kergliiklusteed Ussimäe tee äärde ja Iru hooldekodu suunas.»

Projekti rahastatakse 72 protsendi ulatuses Euroopa Regionaalarengu Fondist. Projekti kogumaksus on 274 583 eurot, millest maksimaalne välistoetus Tallinna linnale on 197 700 eurot ja projekti omafinantseerimine 76 883 eurot, millele lisandub projektiga seotud lisafinantseering projektijuhtimise teenuse osutamiseks summas 5020 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles