Paeparki ehitatakse veel kolm kortermaja

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paepark
Paepark Foto: Merko

AS Merko Ehitus käivitas Tallinnas Lasnamäe linnaosas asuva Paepargi korteriarenduse viienda etapi, mis hõlmab kolme kortermaja arendust. Esimese kahe maja ehitust alustatakse aprillis ning nende valmimine on planeeritud järgmise aasta kevadele.

Paepargi viies etapp hõlmab kolme 4-korruselist maja, millest igaühes on 19 korterit. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1600–1900 eurot. Mugava ligipääsu kortermajadele tagab 2015. aasta lõpuks valmiv Paepargi tänav. Majade arhitekt on Erkki Ristoja.

Sisearhitekt Eerik Olle on välja töötanud viis erinevat siseviimistluspaketti vannitubadesse ning kolm paketti eluruumidesse.

Paepargi viienda etapi kolme hoone brutopind kokku on ligikaudu 4500 ruutmeetrit ning arendusetapi kogumaksumus 4 miljonit eurot.

Uued kortermajad kerkivad Paepargi Pae tänava poolsesse otsa ehk Pereparki, mida ühendab Mäepargis asuvate juba valminud majadega üle järve kulgev valgustatud jalakäijate sild, kust avaneb vaade kaunile purskkaevule.

Heakorrastatud Paepargi tiigi ümbrusesse on Merko esimese kolme etapi käigus arendanud tervikliku elukeskkonna ning müünud sealses üheksas majas üle 150 korteri. Neljanda etapi raames on Merkol arenduses kolm 14-korruselist tornmaja, millest esimene valmib 2015. aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles