Homsest läheb Sossi mäel kitsaks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sossi mägi.
Sossi mägi. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

21.-25. aprillini tehakse teetöid Tallinnas Tartu maanteel Sossi mäe piirkonnas.

Hommikusel ja õhtusel tipptunnil on avatud mõlemas suunas kaks sõidurada. Muudel aegadel piiratakse liiklust ning avatuks jääb kummaski suunas vähemalt üks sõidurada, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

25. aprillist kuni 1.maini tehakse samal lõigul öösiti freesimistöid ning liiklus suunatakse ühele sõidutee äärele. Päevaseks ajaks avatakse liiklus mõlemas suunas, kuid vajadusel rakendatakse sõidukiiruse piiranguid.

1.-10.maini  tehakse Sossi mäel asfalteerimistöid ning siis on ööpäevaselt suletud pool sõiduteest ning mõlema suuna liiklus suunatakse ühele sõidutee äärele ja liiklus toimub kummaski suunas ühel sõidurajal.

«Nimetatud tööd on vajalik teostada käesoleval ajal, et tagada liikumisvõimalused 2015 suviste teetööde ajal Tallinnas,» selgitas transpordiameti liikluskorralduse osakonnajuhataja Talvo Rüütelmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles