Belobrovtsev eitab SDEst Keskerakonda siirdumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev.
Vadim Belobrovtsev. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhatuse liige Vadim Belobrovtsev eitab Reformierakonna liikme Rain Rosimannuse sotsiaalmeedias öeldut, et ta siirdub SDEst Keskerakonda ja saab Tallinna abilinnapeaks.

«Miks mitte linnapeaks, see koht on ju vaba praegu. Sellesse väitesse tuleb suhtuda nagu ikka Rosimannuse juttu. Ma ei tea, kust ta informatsiooni võtab, aga sellist kokkulepet ei ole olemas. Mõelda võib mida iganes. Aga see pole praegu mingi jutt,» kommenteeris Belobrovtsev Rosimannuse öeldut.

Rosimannus kirjutas ööl vastu esmaspäeva Twitteris: «Tõe huvides: sm Belobrovtsev tegi enne õnnetust Savisaarega kokkuleppe, et lahkub SDEst & asub KE Tln abilinnapeaks.»

«Mulle pole tehtud sellist ettepanekut,» sõnas Belobrovtsev. Ta ei soostunud ütlema, kas ta kaaluks sellist sammu ettepaneku olemasolul. «Seda ma ei kommenteeri, sest tavaliselt ei meeldi mulle kommenteerida midagi, mis pole juhtunud. Et kui juhtub, siis mõtleme, aga praegu ei tasu selle peale isegi mõelda,» ütles ta.

Belobrovtsev on Tallinna abilinnapea ametit pidanud 2010. aastal, kui SDE ja Keskerakond veidi aega koos pealinna valitsesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles