Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon valis esimeheks Ants Leemetsa

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Leemets Tallinna linnavolikogu saalis.
Ants Leemets Tallinna linnavolikogu saalis. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimeheks valiti Ants Leemets. Aseesimeestena jätkavad Õnne Pillak ja Ain Seppik.

«Reformierakonna fraktsioon seisab jätkuvalt selle eest, et tallinlaste elukeskkonda paremaks muuta,» sõnas Leemets.  «Tallinna linna tuleb arendada terviklikult, mitte ühe ristmiku kaupa. Olulisel kohal on mereääre avamine linnale.»

Leemetsa sõnul hoiab fraktsioon  linnavalitsuse tegemistel silma peal, et linnavõim täidaks talle seadusega pandud kohustusi, mitte ei tegeleks aastast-aastasse vaid oma kampaaniatega.

«Tallinna tuleb juhtida lähtuvalt elanike ja linnaosade heaolu silmas pidades ning otsuste tegemine vaid linnavalitsuse kabinetivaikuses peab lõppema,» lisas ta.

Tallinna Linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon valis uue esimehe seoses senise esimehe Ivi Eenmaa siirdumisega Riigikogusse. Eenmaa kinnitas, et seisab ka edaspidi linnavolikogu ja Riigikogu sidemete tugevdamise eest. Teatavasti on üks olulisemaid eesmärke seoses kavandatava riigireformiga Tallinna regiooni halduskorralduse ajakohastamine.

Reformierakonna fraktsiooni aseesimeestena jätkavad Õnne Pillak ja Ain Seppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles