Lasnamäele Kärberi tänavale ehitatakse kaubanduskeskus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärberi uus kaubanduskeskus Lasnamäel.
Kärberi uus kaubanduskeskus Lasnamäel. Foto: Selver

Lasnamäele Kärberi tänavale rajatakse uus kaubanduskeskus, mis avatakse järgmise aasta kevadel. Kaubanduskeskuse suurimaks rentnikuks saab Selver.

Rajatava hoone omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et Kärberi 20/20a kaubanduskeskuse ehitus algab selle aasta mais ning keskus avatakse ühiselt kõikide üürnikega 2016. aasta aprillis. «Kärberi kaubanduskeskuses saab olema kokku ligi 6000 ruutmeetrit äripindasid,» ütles Mark.

Suurimaks rentnikuks saab Selver. «Selles Lasnamäe piirkonnas puudub täna laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,» rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. «Tulevasest Selverist leiab üle 10 000 erineva toote. Lisaks toidukaupadele hakkame müüma ka igapäevaseid esmatarbe- ja tööstuskaupu.» 

Lisaks Selveri kauplusele leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril, lisaks ka  solaarium, kosmeetikapood, ilusalong, prillipood, apteek ja lillepood. Koha on broneerinud 500 ruutmeetrile tuntud kodukaupade müüja Koduekstra ning lemmikloomade toidupood ja arvuteid ning elektroonikatooteid müüv ettevõte.  Hetkel otsitakse üürnikku korralikule toidukohale umbes 300 ruutmeetril.  

Kärberi kaubanduskeskuse projekteerib Humana Projekt ja peatöövõtjaks on aktsiaselts Megaron-E.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 44 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.  AS Selver ja Megaron Kinnisvara OÜ sõlmisid üürilepingu 10. aprillil

Möödunud aastal teatas Selver  plaanist avada Kalamaja piirile rajatavasse kaubanduskeskusesse oma pood. Varem on Selver olnud võrreldes teiste poekettidega laienemisel ettevaatlikum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles