Vanalinna veerel algasid Promenaadi maja ehitustööd

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vanalinna, Rotermanni kvartali ja Admiraliteedi basseini vahele kerkib korterelamute kompleks Promenaadi maja, mille esimene hoone valmib 2016. aasta sügisel.

Liven Kinnisvara müügijuhi Pärle Raua sõnul plaanitakse esimese maja valmimist novembris 2016.

Kuigi hetkel on veel mitmeid vakantseid kortereid, siis seda kartust pole, et need müügiks ei läheks. «Me alles alustasime ehitusega. Huvi korterite vastu on olemas,» ütles Raud.

Raua sõnul plaanitakse teise etapina Peremaja ja Kogukonna maja valmis ehitada 2017. aastaks, kuid täpne kuupäev ei ole veel teada.

Promenaadi majas on kokku 120 läbimõeldud planeeringuga korterit alates väikesest, 49,5 m2 suurusest 2-toalisest kuni 197,5 m2 suuruse 5-toaliseni. Hoonete viimastel korrustel on kõrge õhuruumi ja katuseterrassidega loft’id. Promenaadi maja kalleim, viietoaline ning pea 200 m2 suurune kõigi mõeldavate mugavustega korter maksab üle poole miljoni euro.

Hoonete arhitekt on Kalle Komissarov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles