Vuntsidega mees harrastab Merimetsas avalikku eneserahuldust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivse tähendusega.
Foto on illustratiivse tähendusega. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Merimetsa terviserajal on nähtud korduvalt meesterahvast, kes rahuldab ennast teiste nähes. Mees on tumeda peaga, õblukest kasvu ning vuntsidega.

Postimehe lugeja Katrin nägi meest esimest korda sügisel ja viimati eile. « Varasema kogemuse tõttu juba teadsin, kellega tegu on. Tegin ringi lõpuni, võtsin autost telefoni ja mõtlesin, et lähen teen temast pilti, kuid selleks hetkeks oli ta juba oma positsiooni vahetanud,» kirjeldas Katrin juhtunut.

«Leidsin ta natuke maad eemalt ning püüdsin temast pilti teha, aga ta pani kohe jooksu. Karjusin talle järele, et kui sa järgmine kord tuled, siis kutsun sulle politsei,» lisas Katrin.

Mees hoiab ennast tavaliselt natuke rajast kõvale ja tegutseb puu najal või võsas. Ta on tumeda peaga, peenike ning vuntsidega.

Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonna piirkonnavanema Uudo Sepa sõnul on politseid selles piirkonnas tegutsevast liputajast teavitatud ning politseinikud on ka kohapeal käinud, kui seni kedagi kinni peetud pole.

Kui keegi peaks liputajat taas nägema, palub politsei meelde jätta inimese välimuse ning helistada kohe hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles