Mustamäe ja Kristiine soojusavarii on likvideeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soojus
Soojus Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tallinna Kütte avariibrigaad likvideeris Mustamäe ja Kristiine soojusavarii täna kella 22ks ning soojusvarustuse on tagasi saanud kõik 51 hoonet Siili, Sõpruse, Tondi ning Nõmme tee piirkonnas.

Tallinna Kütte tehnikadirektor Janek Trumsi sõnul esineb selliseid avariisid üks kuni kaks korda aastas. «Põhjuste tuvastamine on võidujooks ajaga ja nii ka seekord, mil tegelesime intensiivselt avarii lokaliseerimisega,» ütles Trumsi.

Tehnikadirektor lisas, et kaugküttesüsteemi töökindlus paraneb tänu investeeringutele pidevalt. «Tallinna Küte tegeleb aktiivselt torustike rekonstrueerimisega - tänavu vahetatakse kokku üle 10 km torustikke, kuhu ettevõte investeerib 16,5 miljonit eurot,» kommenteeris Trumsi.

Soojatorustiku leke jättis Mustamäe ja Kristiine osaliselt kütteta. Täna kella 17 paiku teatas Tallinna Küte, et avarii puudutab veel 51 hoonet ning leke on kavas likvideerida õhtul kella 21ks.

Katkestuse põhjustas magistraaltorustiku avarii Tildri tänava ja Sõpruse pst ristmiku all, lekke piirkond lokaliseeriti reedel kell 21 ning täpsem asukoht laupäeva hommikul.

Avarii algas eile kell 13 ning selle tõttu seiskusid ka Mustamäel asuvad katlamajad. Lühiajaliselt oli mõneks tunniks häiritud kogu Mustamäe ja Õismäe piirkond, kuid avarii lokaliseerimisega taastus soojusvarustus piirkonnas järk-järgult.

Reaalajas saab häiretest ülevaate siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles