Energia avastuskeskus kutsub koos miniEMPga muusikat avastama

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energia avastuskeskus.
Energia avastuskeskus. Foto: Martin Ilustrumm

Laupäeval, 11. aprillil tähistatakse Energia avastuskeskuses «Avasta muusikat!» perepäevaga Eesti Muusika Päevi.

Nautida saab planetaariumi kontserte, proovida käsikellamängu, kuulata kosmose helisid või seda, mis häält teevad rahvusmustrid. Loovusele innustavad töötoad ning «Heliseb-kõliseb» teadusteatri etendused toimuvad kogu päeva vältel. Käsikellamängu kiirkursuse viib läbi Arsise kellade kool.

Kell 16-17 ootavad Muusikateraapia keskuse koolitajad 2-3-aastaseid lapsi koos vanematega töötuppa «Loomade sümfoonia», et üheskoos luua muusikateos erinevate loomade elust ja tegemistest. Töötoas saab iga laps meisterdada oma pilli ja selle ka koju kaasa võtta. Koos loodud muusikateosest jääb mälestuseks salvestus. Grupi suurus on 15 last koos vanematega ning töötuppa eelregistreerimiseks tuleb saata e-kiri aadressil loomade.sumfoonia@gmail.com

Lisaks astuvad perepäeval üles ETV Tütarlastekoor, Tallinna inglise kolledži neidudeansambel ning Tallinna G. Otsa nimelise muusikakooli noored muusikud.

Sissepääs Energia avastuskeskuse piletiga. Pileteid saab osta ka Piletilevist.

Energia avastuskeskuse asutajateks on Eesti Energia, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna linn ja Tallinna Soojus.

Lisainfo: www.energiakeskus.ee või https://www.facebook.com/events/1562153930708712/ või miniEMPi Facebooki leht https://www.facebook.com/noorteEMP?fref=ts

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles