Suur galerii: kevadine jalanõudevalik Viru keskuse kingapoodides

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity vaatas ringi Viru keskuse erinevates kingapoodides: kevadises kingamoes domineerivad pastelsed toonid ja sinise erinevad varjundid, moodsate jalavarjude hinnad algavad 39 eurost.

Jalanõude valik on kevadiselt kirju: meeste kingamood toob näiteks sinise varjundeid nii kingade kui kingapaeltena, naistekingade riiuleil teevad ilma pastelsed toonid, eriti populaarne on helebeež nude toon, samuti fuksiaroosa. Kontsakingi leiab tikk-kontstest kuni 70ndaid meenutava toeka retrokontsani, ussimustrit leiab nii kingadelt kui aksessuaaridelt.

Naistele pakutakse mõistagi kõikvõimalikes värvi- ja mustritoonides igihaljaid baleriinasid, sportlikke casual jalanõusid leidub samuti igas hinnaklassis, enamik naistekingi jääb 39-200 euro vahemikku. Kel soov aga millegi erilisega hiilata, maksab sammud seada Salamanderi poodi, kus müüakse Itaalias tehtud Therry Rabotini käsitöökingi: unikaalsete jalavarjude eest tuleb siiski välja käia üle 200 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles